sâmbătă, 8 decembrie 2012

La recomandare… O asigurare!

Offf… 
Sfârşit de an! 

Asta-nseamnă că trebuie să reînoiesc poliţa RCA a maşinii. Până anul trecut, apelam la câte un prieten ce lucra prin asigurări, asta dacă nu eram asaltat de ei din vreme. Anul acesta însă… s-a schimbat optica! Odată cu perioada de criză prin care trecem, am decis să găsesc Oferta cea mai bună. Aşa am ajuns pe site-ul Asigura.ro, loc unde am descoperit mai toate Societăţile de asigurare existenţi pe piaţa românească.

Ce mi-a plăcut la ei?
1.     Păi… Existenţa posibilităţii de a compara toate ofertele, iar ca rezultat final oferirea celui mai bun preţ din piaţă.
Prin urmare, am introdus toate datele cerute, am ales variant de valabilitate de 6 luni… şi imediat am primit calculaţia de preţ. Hmmm… Cam mari diferenţele!!! Spre exemplificare:

-       Euroins               – 234,57 RON

-       Astra Asigurări  – 247,38 RON

-       Carpatica           – 266,34 RON

-       Uniqa                 – 287,00 RON

-       Omniasig           – 348,00 RON

-       Groupama         – 420,00 RON

-       Allianz Ţiriac     – 444,00 RON

Păi... doar la prima vedere diferenţele sunt majore! Dacă aş fi mers pe varianta „sună un prieten” m-aş fi „ars” (că d-aia prietenii-s prieteni!)!

2. Posibilitatea folosirii unui voucher (cuponul de reducere "cpopas2"). Dat fiind că am avut la dispoziţie un voucher, am mai beneficiat şi de o reducere de 5%. Astfel că într-un final, pe lângă faptul că am găsit cea mai bună ofertă din piaţă, am mai câştigat încă odată prin folosirea voucher-ului!

3. Existenţa variantelor de plată dorite, putând opta pentru Ordin de plată, Plata ramburs (la livrare) sau Online cu ajutorul cardului bancar, costurile fiind 0 în oricare dintre variantele menţionate.

4. După ce toate etapele sunt parcurse, eşti sunat pentru a stabili data şi locul unde poliţa îţi va fi înmânată.

5. Poliţa RCA nu este singura asigurare ce se poate încheia pe acest site. Tot aici poate fi încheiată şi poliţa tip CASCO,Asigurarea locuinţei, Asigurare Moto, Asigurări de sănătate, Asigurări de călătorii sau Asigurări urgente. Prin urmare... toată gama de poliţe de asigurare.Ai nevoie de o asigurare? Recomandarea mea este: Asigura.ro. Intri, îţi alegi poliţa, foloseşti voucher-ul tastând "cpopas2" şi ai o reducere de 5% din preţul poliţei de asigurare. Cu alte cuvinte, câştigi prin găsirea celei mai bune variante calitate/preţ în cel mai scurt timp posibil, iar apoi mai beneficiezi şi de o reducere! Eu zic că... Merită!
Niciun comentariu: